Uitreiking Majoor Bosshardtprijs 2021

Marga Bult showt eerste kleinkind, tweede kleinkind ook op komst

Marga Bult is voor de allereerste keer oma geworden. Kleine Jane werd op 12 februari geboren, meldt de 65-jarige zangeres trots op social media, maar er komt maar geen einde aan het geluk. De zangeres onthulde aan Shownieuws dat er nóg een kleinkind op komst is. Marga‘s zoon Jim en zijn Louise verwachten in augustus namelijk ook een kindje.

https://twitter.com/margabult/status/1495880374718717957

Marga stelde haar allereerste kleinkind gisteren op social media voor met een wel heel speciale foto. Op het kiekje stralen vier generaties: Marga, haar 89-jarige moeder, Marga’s dochter Jill en diens kersverse kind Jane. “Wat ‘n geluk, ontroering en emotie. Alleen maar liefde en zo dankbaar. Heel bijzonder, wat ‘n wonder”, jubelt de zangeres. Maar Marga kan zich alweer opmaken voor ópnieuw een wonder, want later dit jaar wordt Marga voor de tweede keer oma!

Broer laat wens zus uitkomen

De komst van een kleine is altijd bijzonder, maar in dit geval zeker. Jill en haar partner Maaike dromen al jaren van een kind, legde Marga eerder uit op Linda.nl, maar de zoektocht naar een donor duurde zo lang dat Marga‘s zoon Joey ze te hulp schoot. “Het zaad van Joey en de eicel van Maaike maken het kind. Mijn dochter Jill is de draagmoeder.”

De komst van kleine Jane is een lichtpuntje voor de hele familie, zei de zangeres. “Afgelopen augustus is mijn ex Jan overleden. Hij is de vader van Joey en Jill en we konden wel wat positief nieuws in de familie gebruiken.”