×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marga Bult geeft Duncan Laurence advies

Marga Bult geeft Duncan Laurence advies
5.05.2019 -

Songfestivalervaringsdeskundige Marga Bult heeft alle vertrouwen in Duncan Laurence, de Nederlandse inzending van dit jaar. Toch wil ze hem nog een paar laatste tips meegeven voor hij naar Israël vertrekt.


‘Lieve talentvolle Duncan, er rust een hoge druk op je muzikale schouders tijdens dit songfestival. Pak die camera’s, kom in die huiskamers, zing zoals je nog nooit zong en ga ervoor’, schrijft Marga op Twitter. ‘Jij hebt alles mee… Go for it. Liefs van ‘n oude songfestivaldeelneemster!’

Marga reageerde op een tweet van Duncan die voor deze zondag slechts één taak heeft. ‘To do list tomorrow: packing my suitcase for Tel Aviv #shitisgettingreal, twittert hij.

Marga Bult vertegenwoordigde Nederland in 1987 onder het pseudoniem Marcha. Met het lied Rechtop in de wind zong ze zichzelf naar de vijfde plaats.