×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marco verwacht volledig herstel moeder Mary

22.06.2018 -

Marco Borsato verwacht dat zijn moeder Mary weer volledig zal herstellen van de 'serieuze infectie' die ze opliep na een schouderoperatie. De 72-jarige Mary ligt sinds kort weer in het ziekenhuis nadat ze eerder al haar schouder had gebroken.


'Omdat er veel vragen komen bij mij en mijn omgeving, voelen we ons genoodzaakt een korte verklaring te geven over de gezondheid van mijn moeder, Mary Borsato', begint Marco. De zanger vertelt dat ze haar schouder brak na een val en dat haar schouder na enkele operaties met schroeven werd vastgezet.

'Na het genezen van haar gebroken schouder zijn de schroeven vervolgens operatief weer verwijderd. Hier is helaas een hardnekkige stafylokokken-bacterie bijgekomen die voor complicaties zorgt. Het heeft een serieuze infectie veroorzaakt die een langdurige behandeling noodzakelijk maakt', aldus Marco. 'Mary is echter in uitstekende handen en wordt liefdevol verpleegd in het ziekenhuis en gesteund door familie en vrienden. We hebben er vertrouwen in dat Mary volledig zal genezen. We hopen dan ook dat jullie Mary haar privacy willen respecteren en haar de kans geven in alle rust te herstellen.'