Marco & Friends groot succes!

Het eerste concert van Marco & Friends in het Gelredome gisteravond was een groot succes! Marco is dolenthousiast over de muzikale avond.

“Wat een sfeer, wat een ambiance, wat een buitengewoon bijzondere avond!Vandaag is een dag om nooit meer te vergeten!” Dit twitterde de zangergisteravond na afloop van het concert.

Marco kan niet blijer zijn met zijn zingende vrienden. “Mijn friendsbewezen maar weer tot de top van Nederland te behoren en verwenden het publiekmet talloze grote hits! Wat ben ik dankbaar!”

Met zijn friends bedoelt Marcco Alain Clark, Do, Jan Smit, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Yes-R,VanVelzen en Edwin Evers, die uit volle borst zongen om hun vriend te steunen.

Het idee om dit concert te organiseren kwam in eerste instantie van Paulde Leeuw. Hij opende de show met het nummer Droomland.

Marco: “Het duurde een paar liedjes, maar toen gledende spanningen van me af. Wat een heerlijke avond, wat een fantastische show!Paul de Leeuw opende het Borsato & Friends concert met in zijn hand eenfles wijn en twee glazen. Precies zoals hij een goede maand geleden bij mijnhuis stond. Een paar uur later was het plan om Symphonica in Rosso te reddengeboren.”

“Paul warmde de zaal in een zeer kort tijdsbestek opwant al heel snel vloog de vlam in de plan! Na zijn liedjes mocht ik mijn opwachtingmaken en het was meteen één groot feest! Ik voelde de spanning uit mijn lijfwegebben en kon tot mijn grote vreugde echt genieten van wat er op het podiumen er omheen allemaal gebeurde. Wat was het gaaf!”

Vanavond staan bijna alleartiesten weer belangeloos op het podium voor een tweede Marco & Friends. Guus Meeuwis moet verstek laten gaan omdat hij al een optreden op deplanning had staan en Jan Smit kan er vanavond niet bij zijn omdat hij in het ziekenhuis ligt met een oorontsteking.