Marco Borsato

Marco Borsato verbreekt stilte bij dít programma

Voor het eerst in lange tijd spreekt Marco Borsato zich openhartig uit over de afgelopen periode. Zaterdag 13 maart schuift de zanger aan bij Linda’s Wintermaand en vertelt daar onder meer over zijn burn-out, de scheiding van Leontine en het effect daarvan op zijn leven.

Ook bespreekt de zanger zijn hoop en plannen voor de toekomst. Het gesprek is een special en wordt opgenomen in de A’DAM Toren in Amsterdam-Noord. De special houdt in dat hij in zijn eentje wordt geïnterviewd, in plaats van met andere gasten. Aan de hand van beelden en muziek neemt presentatrice Linda de Mol met Marco de gebeurtenissen van het afgelopen jaar door. ‘We kennen elkaar al ontzettend lang, ik denk al meer dan dertig jaar’, vertelt De Mol over het interview. ‘Marco heeft een ongelooflijk zwaar, bewogen en misschien wel levensbepalend jaar achter de rug, waar ik alle tijd voor wil nemen.’

Ruim een jaar geleden besloot Borsato een mediastilte in te lassen. De zanger kreeg te maken met een burn-out en scheidde na een huwelijk van bijna 22 jaar van zijn vrouw Leontine.