Marco Borsato terug

Marco Borsato voelt zich nog steeds niet helemaal de oude, maar is vrijdagavond gewoon bij de livefinale van The Voice Kids. De vorige maand door een TIA getroffen zanger kan niet wachten. "Ik ben er absoluut bij. Al moet ik kruipen!'', zegt hij.

Als het aan Marco had gelegen, was hij er nog wel eerder bij geweest. "Het herstel gaat echt langzamer dan verwacht. Om precies te zijn, langzamer dan ík had verwacht; de artsen zijn tevreden.''

Het jurylid kan maar moeilijk wennen aan de beperkingen waarmee hij sinds kort wordt geconfronteerd. "Ik ben iemand die graag functioneert op inzet, drive en adrenaline. Het is vreemd om te merken dat die impulsen nu geen invloed hebben. Maar er is een stijgende lijn.'' Het gaat goed genoeg om weer in de rode draaistoel te kunnen zitten. "Dat voelt fijn en vertrouwd. En ik verheug me op de duetten,'' vertelt hij in De Telegraaf.

Collega-jurylid Angela Groothuizen is blij dat hij terug is. "Wij als collega’s hebben hem de rust en ruimte gegeven om te herstellen. Dat kun je het beste doen te midden van je gezin. Het is echt weer zo leuk om te doen. Marco ken ik al heel lang, Nick en Simon sinds The Voice , maar wat hebben we een lol. Er is een bijzondere vriendschap ontstaan en dat voelen de kinderen ook."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen