×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marco Borsato ontvangt Top 4000 Award

Marco Borsato ontvangt Top 4000 Award
3.12.2018 -

Marco Borsato heeft maandag in de ochtendshow van Radio 10 de Top 4000 Award ontvangen. Borsato kreeg de prijs voor de meeste noteringen van een Nederlandse artiest in de hitlijst van het radiostation.


Marco Borsato is dit jaar met 25 nummers vertegenwoordigd in de Top 4000, die tot en met zondag 23 december wordt uitgezonden. Zijn hit Dochters staat op nummer 20 en is eveneens de hoogst genoteerde hit van een Nederlandse artiest.

Michael Jackson heeft dit jaar weer de meeste noteringen op zijn naam. In totaal staat hij 48 keer in de lijst: 35 keer met solohits, vier duetten en negen keer met The Jacksons. Donderdag 20 december wordt de top 10 bekendgemaakt. Vorig jaar stond Queen bovenaan met Bohemian Rhapsody.