Marco Borsato is Jan Smit dankbaar

Marco vindt de Volendammer ‘onvoortelbaar stoer’ en zal hem zo snel mogelijk opzoeken in het ziekenhuis.

Jan Smit stond dinsdag ondanks zijn oorontstekinggewoon op het podium bij Marco & Friends. Zijn toestand verslechterdedaarna en hij moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Marco uit zijn respectop zijn website.

“Ik vind het onvoorstelbaar stoer en van grote klassegetuigen dat Jan ondanks zijn heftige pijnen en onder de pijnstillers, gisterenzo’n optreden gaf in het Gelredome!

Namens alle friends wil ik Jan veel sterkte wensen eneen heel voorspoedig herstel! Natuurlijk zal ik Jan morgen op gaan zoeken inhet ziekenhuis.”

De zanger is gisteren gelijk hard op zoek gegaan naarvervanging voor Jan. Omdat hij groot fan is van Frank Boeijen besloot hij hemte vragen.

“In de loop der jaren is een warme vriendschapontstaan en hoe diep dat zit bewees ons gesprek vanmorgen wel. Frank aarzeldegeen seconde, zei meteen volmondig ‘ja!’. Fantastisch natuurlijk, want hoewelwe Jan zullen missen is Frank een zeer waardige vervanger die weet hoe hij hetpubliek in zijn ban kan krijgen! Ik ben ongelofelijk trots dat Frank ervanavond bij zal zijn en zal hem met alle égards ontvangen!”