Marco Borsato geniet van intieme verjaardag

Marcco Borsato vierde gisteren zijn 43ste verjaardag in de sneeuw met Leontine en zijn kinderen Luca, Jada en Senna.

Marco is niet de enige Borsato die in december een jaartje ouderwordt, zijn hele gezin is al jarig geweest in de afgelopen weken. Maar datbetekent niet dat de Borsato’tjes verjaardag-moe waren op de dag dat Marco 43werd, de zanger werd namelijk goed verwend door zijn geliefden, zo schrijft hij op zijnwebsite.

“Ik sta eigenlijk elke dag vroeg op en ben meestal de eerstedie naast zijn bed staat. Maar op mijn verjaardag mag dat uiteraard niet wantdan willen de kinderen en Leontine me toezingen en cadeautjes op bed geven. Datbetekent dus dat ik toen ik wakker werd (on)geduldig bleef liggen tot de restvan het gezin zover was. Ik kan daar zo van genieten, de verjaardagswensen enknuffels van mijn gezin en ik kreeg een heerlijk zelfgemaakt ontbijt van dekinderen! Het is de beste manier om je verjaardag te beginnen en ik vind hetheerlijk!”

De rest van de dag hebben de Borsato’s gezellig met elkaardoorgebracht. “We houden het lekker rustig op mijn verjaardag, de kinderenhebben natuurlijk kerstvakantie en zijn heerlijk de hele dag thuis. Met allesneeuw die er de afgelopen dagen is gevallen gaan we ons vandaag dan ook zeker vermakenen vieren we mijn verjaardag gezellig in huiselijke kring.”