×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marco Borsato deelt podium met Armin

5.06.2016 -

Marco Borsato heeft zaterdagavond een verrassingsoptreden verzorgd tijdens The Flying Dutch in Amsterdam. Hij dook op tijdens de afsluitende set van Armin van Buuren en zong een tranceversie van zijn hit Rood in een mash-up met Armin's This Is What It Feels Like.


"Wat een spectaculair evenement en wat een onvergetelijke ervaring!", schrijft Marco op Instagram. "Wat een ongelofelijke eer dit met Armin te mogen doen. Ik heb genoten!"

Marco was niet de enige muzikale gast van Armin in het Olympisch Stadion. Ook Mr. Probz van de partij.

The Flying Dutch vond zaterdag voor de tweede keer plaats op drie locaties tegelijkertijd. In Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam kwamen in totaal 120.000 danceliefhebbers af op het eendaagse festival. Naast Armin verzorgden ook onder meer Afrojack, Tiësto, Hardwell en Martin Garrix optredens.