×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marc Klein Essink wil MCW terug

10.04.2013 -

Marc Klein Essink zou het helemaal niet erg vinden als de tv-serie Medisch Centrum West terugkwam op de buis. De acteur, die in 2012 na zes jaar rust weer terugkeerde bij SBS 6, zou een nieuwe reeks van MCW heel leuk vinden.


’Ik denk dat wanneer je Medisch Centrum West opnieuw zou schrijven, in deze tijd, met dezelfde acteurs die wat ouder zijn geworden en zijn opgeschoven in hun functies – dan ben ik chef de clinique en de wat jongere artsen voeren hun strijdjes – als je dat goed schrijft en er echt de tijd voor neemt, lijkt me dat heel leuk om te doen’, aldus Marc Klein Essink. De serie is niet alleen essentieel geweest voor de carrière van de acteur, maar ook voor zijn liefdesleven. Op de set leerde hij zijn inmiddels ex-vrouw Carolien van den Berg kennen, en tevens zijn huidige partner Ella van Drumpt. ’Dus het moet wel goed geweest zijn wat ik in MCW heb gedaan’, lacht Marc.

Lees in de nieuwe Weekend het hele verhaal met Marc Klein Essink.