×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marc Jacobs vraagt vriend ten huwelijk

5.04.2018 -

Marc Jacobs is verloofd. De modeontwerper ging gisteravond in een Mexicaans restaurant op één knie om zijn vriend Charly DeFrancesco ten huwelijk te vragen.


Jacobs plaatste beelden van het opmerkelijke huwelijksaanzoek op Instagram. Hij had namelijk dansers en danseressen ingeschakeld om bij wijze van flashmob te dansen op het nummer Kiss van Prince.

'En toen gebeurde er dit… Charly Defrancesco wil je met me trouwen?', schrijft de 54-jarige Amerikaan bij de video. Daarin is te zien dat zijn aanstaande volmondig 'ja' zegt, waarna het stel wordt gefeliciteerd door zowat de hele zaak.

Het is niet de eerste keer dat de designer in het huwelijksbootje stapt: in januari 2010 trouwde hij met de Braziliaanse Lorenzo Martone.