Manuela Kemp

Manuela Kemp gewond na bizar ongeluk

NPO-coryfee Manuela Kemp is donderdag bij een bizar ongeluk met haar scooter gewond geraakt aan haar kin en nek. Zij reed na de uitzending in het Mediapark naar huis en werd geraakt door een draad die over een fietspad was gespannen.

Toen de MAX-presentatrice aangifte deed, vertelde de politie haar dat het om een veelpleger gaat die de Hilversumse fietspaden al langer teistert.

‘Niet verstandig’

Kemp is dusdanig gehavend dat zij maandagavond de presentatie van het programma aan zich voorbij moest laten gaan. “Het is niet verstandig voor haar om nu te presenteren”, aldus co-host Henkjan Smits. “Zij heeft er veel last van gehad.”

Aangifte

De voormalig zangeres en oud-Eigen Huis en Tuin-presentatrice vertelde vrijdag in de uitzending dat zij aangifte had gedaan en de politie haar vertelde dat zich al een groot aantal slachtoffers heeft gemeld. “Er was een onzichtbare draad over het fietspad gespannen die recht in mijn nek kwam”, aldus Kemp. “Ik ben heel ernstig gevallen. Er loopt blijkbaar iemand in Hilversum die het leuk vindt om dit soort draadjes over fietspaden te spannen.”

Het is niet bekend hoe lang Manuela Kemp afwezig is. Ook is niet duidelijk of de politie een groot onderzoek naar de veelpleger heeft ingesteld.

LEES OOK:

JOHN EN JUANI WILLEN WEG UIT POLOPOS

DONNY ROELVINK VERBREEKT STILZWIJGEN OVER RUZIE MET DAVE

ZIEN: ANDRÉ HAZES EN ZOONTJE ZINGEN DUET

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen