Manuel Venderbos niet blij met vertrek

Manuel Venderbos zal geen programma's meer presenteren voor de EO. Dat maakt de omroep donderdag bekend op de eigen website. Hij gaat verder als programmamaker en regisseur. Waarom Venderbos van de buis moet, is niet duidelijk.

De 38-jarige Manuel is onder meer bekend van het programma Jong, dat hij jarenlang presenteerde. Ook was hij vanaf 2008 het gezicht van de EO-Jongerendag. Manuel is momenteel een van de programmamakers van 3Onderzoekt. De EO laat weten dat hij met deze laatste titel op 3 december afsluit.
Venderbos heeft niet zelf besloten om te stoppen als presentator, schrijft hij op Twitter. En hij lijkt er ook niet erg blij mee te zijn. "Voor txt & uitleg verwijs ik u door naar de club. Leuk is idd anders, maar hé.. Ik heb geen ebola en m'n kinderen groeien niet op in Syrië."
EO-directeur Arjan Lock is dankbaar voor het werk dat Venderbos heeft verricht. "Manuel maakte als presentator veel programma's met een groot hart voor mensen, met aandacht en humor", reageert hij. "Ik heb er veel vertrouwen in dat hij dat als programmamaker voor de EO kan blijven doen: onderscheidende programma's maken."
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen