×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Manon Meijers loopt rond in trui met hoofd van Guus Meeuwis erop

30.11.2016 -

Manon Meijers ziet er als stylist natuurlijk altijd piekfijn uit. Maar voor liefje Guus Meeuwis maakt ze graag een uitzondering en trekt ze met alle liefde een lelijke kersttrui aan. Zeker als zijn hoofd erop staat.


En Robert ten Brink doet gewoon even lekker mee. Dat krijg je ervan als Manon je stylist is voor All You Need Is Love. Gelukkig gingen de twee nog breed lachend op de foto. 

'All You Need Is Love. En een lelijke (ziet er vreselijk knap uit vind ik) kersttrui', scrhijft Manon bij het kiekje. Wat een liefde!

 

All you need is love. And an ugly (looks freakin' handsome to me) Christmas sweater #allyouneedislove #grootsmeteenzachteg #roberttenbrink

Een foto die is geplaatst door Manon Meijers (@manon.meijers) op