×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Manager stal miljoenen van Alanis’

‘Manager stal miljoenen van Alanis’
17.05.2016 -

Een voormalig manager heeft miljoenen gestolen van Alanis Morissette. Dat claimt het bedrijf waar hij voor werkt, GSO, in een rechtszaak.


Jonathan Schwartz werkte tot 2016 voor Alanis. Haar nieuwe manager ontdekte na wat onderzoek dat er 4,7 miljoen dollar (4,2 miljoen euro) verdwenen was terwijl Schwartz haar geld beheerde. Tegenover GSO beweerde Schwartz dat Alanis hem gevraagd heeft dit geld in een wietplantage te investeren. Dat ontkent de zangeres en het bedrijf gelooft er ook niets van. In plaats daarvan vermoeden ze dat Schwartz het geld heeft gebruikt voor onder meer een dure vakantie naar Bora Bora en het aflossen van een gokschuld van 75.000 dollar (66.000 euro).

GSO wil toestemming van de rechter Schwartz, die partner is, uit het bedrijf te zetten. Alanis wordt niet genoemd in de papieren, maar bronnen van TMZ weten dat het over haar gaat.