×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Manager neemt het op voor Sabia

6.01.2016 -

Sabia krijgt weinig steun van de mannen uit haar leven. Onlangs haalde Sabia's vader nog keihard uit naar zijn dochter. Haar manager en tevens vriend Ted Linow neemt het wel op voor de brunette.


Na de keiharde uithaal van Mehmet Engizek, de vader van Sabia, neemt Sabia's manager en vriend Ted Linow het voor de brunette op. 'Ze heeft al een eeuwigheid geen contact meer met haar vader. Ik heb alles vanaf de eerste seconde meegemaakt. Sabia heeft haar kind verloren. Dat is onbevattelijk tragisch. Het is tijd voor menselijkheid in plaats van haar zo lastig te vallen,' vertelt Ted in de Hamburger Morgenpost.

Er zijn nog veel onduidelijkheden rondom Sabia's zwangerschap. Naar verluidt zou ze deze week een interview geven met het Duitse blad Gala. Een Duitse fotograaf heeft aan Shownieuws laten weten dat Sabia in het geheim heeft gesproken met de hoofdredacteur van het tijdschrift.