×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Management reageert op geweld Raymi Sambo

Management reageert op geweld Raymi Sambo
2.01.2020 -

Het management van Raymi Sambo heeft geschrokken gereageerd op het geweldsincident waar de acteur in de nieuwjaarsnacht bij betrokken was.


‘Laten we voorop stellen dat we alle vormen van geweld ten zeerste afkeuren’, laat een woordvoerder van All Stars Agency weten. ‘Wij kennen Raymi als zachtaardige, goedlachse man die zich al jaren inzet voor de LHBTI-gemeenschap en tegen alle vormen van discriminatie. Hij heeft een flinke misstap gemaakt en hiervoor publiekelijk spijt betuigd.’

Raymi mishandelde in de nieuwjaarsnacht een vrouw op straat. Hij sloeg het slachtoffer tijdens een ruzie in het gezicht. In de uitzending van Shownieuws liet de All Stars-acteur direct weten spijt te hebben van zijn actie. Volgens hem waren ze allebei dronken.

De vrouw liet dinsdag weten voornemens te zijn om aangifte te doen. Of dat inmiddels is gebeurd, is niet bekend. ‘Wel weten we dat Raymi ontzettend ontdaan is en probeert in contact te komen met het slachtoffer om persoonlijk zijn welgemeende excuses over te brengen’, aldus de woordvoerder.

Lees ook:

Raymi Sambo mishandelt vrouw op straat

ZIEN: Jan de Hoop verrast kijkers met nieuwe coupe

Geen gezinsuitbreiding voor Fajah Lourens en vriend