×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Man van Patricia Paay blijkt vier jaar jonger

12.06.2018 -

Patricia Paay (69) erkent niet eerlijk te zijn geweest over de leeftijd van haar echtgenoot Robbert Hinfelaar, met wie ze in januari vorig jaar trouwde. In de media vertelde ze eind 2016 dat Robbert 32 jaar oud was, maar in werkelijkheid was hij toen nog maar 28.


Nu zijn officiële documenten uitgelekt waarin de geboortedatum van Patricia's echtgenoot staat: 12 januari 1988. Dat betekent dat hij begin dit jaar pas zijn dertigste verjaardag vierde. 'Ik dacht in 2016: ik maak hem gewoon iets ouder', 'Dat klinkt wat beter,' vertelt de kleine diva vandaag aan een ochtendkrant.

Patricia en Robbert trouwden in januari vorig jaar in Hoofddorp. Enkele maanden daarvoor was Patricia Paay te zien in een aflevering van het TLC-programma Say Yes To The Dress Benelux.