Man Brittanny Murphy is gebroken

“Gisteren is mijn wereld verwoest,” vertelt Simon Monjack, de weduwenaar van de overleden actrice Brittany Murpy.

“Het plotselinge verlies van onze geliefde Brittany is eenverschrikkelijke tragedie. Ze was onze dochter, vrouw, onze geliefde en eenstralende ster,” was de reactie van de familie tegenover de Amerikaanse media.

Actrice Brittany Murphy werd afgelopen weekend bewusteloosin de douche aangetroffen. Onderweg naar het ziekenhuis overleed ze. Volgenshaar man Simon was het een gewone dag en was er niets dat wees op de aankomendedood van de actrice. “Haar moeder Sharon ging kijken in de badkamer omdatBrittany er lang in bleef. Ze schreeuwde en riep mij, waarop ik het alarmnummerbelde.”

De uitslag van de autopsie die is gepleegd op het lichaam vande overleden Brittany is nog niet bekend, maar voorlopig lijkt haar dood eennatuurlijke, zo liet de lijkschouwer weten. Volgens Simon was zijn vrouw wel  ziek in de dagen voor ze overleed. “Ze had keelpijn, maar zeis niet naar de dokter gegaan. Het loopt tegen het einde van het jaar en ze wasmoe omdat ze een paar films heeft gemaakt.”

Simon ontkent de geruchten dat de actrice om zou zijn gegaanmet mensen die een slechte invloed op haar hadden. “Ik weet niet waarom mensen dat zouden denken. Ze had juisteindelijk de liefde gevonden. Ze was gewoon zichzelf.”

De uitslag van alle onderzoeken die tijdens de autopsie zijngedaan kan nog 6 weken op zich laten wachten.