×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Makers Big Bang Theory eren overleden Stephen Hawking

14.03.2018 -

De makers van de hitserie The Big Bang Theory hebben op sociale media bedroefd gereageerd op het overlijden van wetenschapper Stephen Hawking. De woensdag overleden Brit speelde in zeven afleveringen van de komedie over een groep nerds een bijrol. De laatste maal dat Hawking verscheen was eind september in de aflevering The Proposal Proposal.


De makers van de serie plaatsten op Twitter een groepsfoto van Hawking met de zeven vaste hoofdrolspelers. 'Het was een eer om hem in onze serie te mogen hebben', stellen zij. Dank dat je ons en de wereld hebt geïnspireerd.'

Acteur Johnny Galecki, die in de serie wetenschapper Leonard Hofstadter speelt, plaatste dezelfde foto op zijn Instagram-account. 'Niet alleen je geniale brein maar ook je gevoel voor humor zal erg worden gemist', zegt Galecki.

Veel andere bekendheden deelden op sociale media een van de beroemdste quotes van Hawking: 'Vergeet niet naar de sterren te kijken in plaats van naar je voeten.'