×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Maisie Williams bruidsmeisje Sophie Turner

23.01.2018 -

Maisie Williams krijgt een bijzondere rol in de bruiloft van Sophie Turner en Joe Jonas. De actrice is één van de bruidsmeisjes van haar Game Of Thrones-collega.


Tijdens een interview op het Britse radiostation Radio Times werd Maisie gevraagd of ze al aan het lobbyen was voor een positie als bruidsmeisje. 'Die heb ik al!', verklaarde de 20-jarige. De actrice vertelde ook dat de voorbereidingen van het huwelijk pas beginnen als de opnames van het laatste seizoen van Game Of Thrones erop zitten. Maisie en Sophie spelen in de serie de zusjes Arya en en Sansa Stark, en raakten goed bevriend op de set van de show.

Sophie (21) en Joe (28) kondigden in oktober op Instagram aan dat ze gaan trouwen. Ze deelden allebei dezelfde foto van hun handen, met aan de ringvinger van Sophie een verlovingsring. 'Ik heb ja gezegd', schreef de actrice bij de foto. De zanger plaatste bijna dezelfde tekst: 'Ze heeft ja gezegd'.

 

I said yes.

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet) op

 

She said yes.

Een bericht gedeeld door J O E J O N A S (@joejonas) op