×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Maik de Boer: ‘Het lijkt hier wel oorlog’

17.08.2017 -

Maik de Boer laat vanuit Barcelona weten dat hij veilig is. De stylist woont gedeeltelijk in de Spaanse stad. Zijn huis ligt op tien minuten van de Ramblas, de grote straat waar een busje inreed op voetgangers.


“Ik krijg heel veel appjes en berichtjes van bezorgde mensen”, zegt Maik in een videoboodschap. “Het is oké met mij.” Verder vertelt hij dat de politie inwoners geadviseerd heeft om binnen te blijven. Intussen is het een chaos in Barcelona, “Het is hier een enorm lawaai. Helikopters vliegen over, politieauto’s rijden op en neer. Het lijkt hier wel oorlog.”

Maik zou donderdagavond een modeshow presenteren, maar die is afgelast. “Het is niet verstandig de straat op te gaan”, zegt Maik. Aan het eind van zijn boodschap zegt de stylist mee te leven met de slachtoffers. “Ik word hier echt heel verdrietig van”, laat hij weten.