×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna verliefd op Idris Elba?

Madonna verliefd op Idris Elba?
31.10.2016 -

Madonna lijkt een nieuwe vlam te hebben gevonden in acteur Idris Elba. Volgens bronnen konden de twee hun handen niet van elkaar afhouden op een feestje dat de popdiva dit weekend gaf in Londen.


Een feestganger klapte uit de school tegenover The Sun. "Ze waren er ongeveer een uur, ze dansten even, gingen toen flikflooien en kwamen weer terug om met wat andere gasten te praten. Maar ze hadden alleen oog voor elkaar, dat was heel duidelijk."

Idris (44) en Madonna (58) kennen elkaar al langer: de acteur speelde in 2008 in Rocknrolla, een film van Guy Ritchie. De regisseur was ten tijde van de opnames nog getrouwd met Madonna. Idris was vorig jaar als dj het voorprogramma van een aantal concerten in Madonna's Rebel Heart tournee.