×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna steunt haar zoon na arrestatie

Madonna steunt haar zoon na arrestatie
24.11.2016 -

Madonna staat achter haar zoon Rocco na zijn arrestatie voor het bezit van cannabis. Het incident vond eind september plaats en was door Rocco's omgeving uit de spotlight gehouden, maar kwam dinsdag toch aan het licht.


"Ik hou heel veel van mijn zoon. Ik zal alles doen om hem de steun te geven die hij nodig heeft, en ik vraag jullie onze privacy te respecteren in deze tijden", liet Madonna volgens Perez Hilton weten in een statement.

De zestienjarige werd eind september opgepakt in Londen. Hij werd nog dezelfde dag weer vrijgelaten en moest als straf een educatieve bijeenkomst bijwonen. Rocco is de oudste zoon van Madonna, geboren uit haar huwelijk met Guy Ritchie. De regisseur en de zangeres adopteerden ook zoon David (11). Rocco woont na een voogdijstrijd eerder dit jaar voornamelijk bij zijn vader, David verdeelt zijn tijd tussen Londen en New York.