×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna post bizarre foto op sociale media

Madonna post bizarre foto op sociale media
26.01.2018 -

Laten we eerlijk zijn, Madonna is al een tijdje de weg kwijt. De ster plaatst de afgelopen maanden steeds meer bizarre foto's en berichten op haar sociale media accounts. En vandaag plaatste zij een foto die wij toch echt even moeten delen.


Haar volgers zijn het er in ieder geval ruimschoots over eens. De eens zó grote ster, is compleet de weg kwijt. 'Madonna, gebruik je beroemdheid eens voor betere dingen dan voor dit soort ordinaire posts', reageert één van haar volgers op de foto.

En laten we eerlijk zijn… We snappen dat Madonna gezien wordt als één van de meest controversiële artiesten aller tijden. Maar als je de leeftijd van 59 bereikt, is de tijd voor 'naaktfoto's' misschien een beetje geweest…

 

Still drooling over a handbag@louisvuitton #nofriends #lisbonisfar #werktodo #fashio#monalisa

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Vele volgers zeggen dat de foto doet herinneren aan de jaren '80 en '90 waarin de ster meer van dit soort foto's online plaatste. Zo deelde zij onder meer dit soort foto's: