×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna in opspraak door enorme billen

Madonna in opspraak door enorme billen
2.01.2019 -

Fans kunnen er maar niet over uit. Heeft Madonna nou echt haar achterste laten opspuiten? Tijdens haar oud-en-nieuwoptreden in een gaybar in New York was op verschillende video's op sociale media een paar 'onnatuurlijk' grotere billen zichtbaar.


'Madonna heeft haar kont laten bewerken en nou ben ik bang', zegt iemand over de 60-jarige zangeres. Iemand anders vraagt zich af of Madonna misschien naar dezelfde plastisch chirurg is gegaan als Nicki Minaj. Of de 'Queen of Pop' ook echt iets aan haar achterste heeft laten doen, is niet bekend.

Madonna zong op oudejaarsavond in de bar, begeleid door haar 13-jarige zoon David, een akoestische versie van haar hit Like a Prayer en een cover van Elvis' nummer Can't Help Falling In Love. Het aanwezige publiek was dolenthousiast en zong uit volle borst mee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michele L. Ruiz (@micheleruiznyc) op