×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mac Miller gunt zijn ex Ariana Grande verloving

23.07.2018 -

Mac Miller heeft voor het eerst gereageerd op de snelle verloving van zijn ex Ariana Grande. De twee gingen eerder dit jaar uit elkaar, maar de zangeres had binnen mum van tijd een nieuwe vriend. Volgens Mac zijn ze beiden verdergegaan met hun leven.


'Ik was verliefd op iemand. We waren twee jaar samen. We hebben goede tijden en slechte tijden beleefd en het is tot een einde gekomen. We zijn allebei verdergegaan, zo simpel is het', zegt de 26-jarige rapper in gesprek met Zane Low voor zijn podcast Beats 1. 'Ik ben blij voor haar en het feit dat ze verder is gegaan', vervolgt Mac. 'Ik denk dat ze ook blij voor mij is.'

In mei werd bekend dat Mac en Ariana een punt achter hun relatie hadden gezet. Twee maanden later werd duidelijk dat Ariana zich inmiddels had verloofd met haar nieuwe vriend, Pete Davidson.