×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mac Miller bleek al uren dood bij vondst lichaam

13.09.2018 -

De vorige week overleden rapper Mac Miller was al uren dood voordat zijn lichaam in zijn slaapkamer gevonden werd.


Volgens entertainmentsite TMZ was er donderdag een feestje in Mac Millers huis en bleven zijn vrienden tot diep in de nacht hangen. Vrijdag werd de rapper rond het middaguur gevonden. Volgens de politie heeft zich niemand gemeld die hem na donderdagnacht nog levend heeft gezien.

Mac Miller overleed vermoedelijk aan de gevolgen van een overdosis. In zijn woning werden geen sporen van overmatig drugsgebruik gevonden, slechts een klein beetje 'wit poeder'. De politie vermoedt dat het huis is schoongeveegd om al het bewijs te verbergen.

Het lichaam van Mac Miller werd eerder deze week vrijgegeven. De resultaten van de autopsie laten nog op zich wachten. De lijkschouwer verwacht binnen vier tot zes weken iets te weten.