×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Maan laat haar verliefdheid horen op nieuwe EP

Maan laat haar verliefdheid horen op nieuwe EP
20.10.2018 -

Maan brengt volgende week een nieuwe EP uit waarop volgens haar is te horen dat ze verliefd is. Maar de zangeres, die een relatie heeft met dj Tony Junior, zorgde er wel voor dat er niet alleen lieve liedjes op Waar Ga Je Heen staan. 'Ik leef natuurlijk op een roze wolk met Tony. Daarom is het goed dat ik voor deze EP met Anouk en Paul Sinha heb samengewerkt. Zij zitten weer in een heel andere vibe. Want het moet natuurlijk niet alleen maar zoetsappig zijn', zegt de 21-jarige Maan de Steenwinkel tegen een ochtendkrant.


De The Voice-winnares heeft het hartstikke druk. Haar clubtournee begint in februari en binnenkort beginnen de opnames van de film De Club Van Lelijke Kinderen, waarin ze een rol heeft gekregen. 'Ik vond het echt een eer dat ik daarvoor ben gevraagd en het is een droom om nog eens in een film te acteren. Ik was stomverbaasd dat ik na de auditie groen licht kreeg, ik heb namelijk niet meer ervaring dan een schoolmusical. Allemaal geweldig leuk om te doen, maar ik ben 21 en in mijn schaarse vrije tijd wil ik ook weleens gewoon bijkletsen met vrienden.'