×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Maan en Tony Junior zetten punt achter relatie

Maan en Tony Junior zetten punt achter relatie
24.12.2019 -

Maan de Steenwinkel en Tony Junior zijn niet langer een setje. De zangeres laat op Instagram weten dat de twee beide hebben besloten hun eigen weg te gaan.


Bij een mooi kiekje van hen samen schrijft Maan: ‘De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten.’ De zangeres laat weten dat er geen sensatie is, niks heftigs, maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan.

‘Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren’, aldus Maan. ‘Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. 🌹 Kus Maan.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan. Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. 🌹🥨 Kus Maan

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Maan en Tony waren sinds februari 2018 een stelletje.

Lees ook:

Na angstige maanden in ziekenhuis: Tineke viert kerst thuis met haar man

Ex Dave Roelvink ziek van verdriet: ‘Het voelt alsof ik mijn liefste vriendje ben kwijtgeraakt’

ZIEN: Harry en Meghan delen eerste kerstkaart met Archie