Placeholder

Maakte drank Martijn’s huwelijk kapot?

Hoewel hun huwelijk vele ups en downs kende, kwam het nieuws van de definitieve scheiding tussen Martijn en Amanda Krabbé voor velen toch onverwacht. Over de reden van de breuk wil het showbizzstel geen uitspraken doen, maar vrienden en collega’s achter de schermen hebben een vermoeden. Was het Martijn’s overmatige drankgebruik dat voor de huwelijksproblemen met Amanda zorgde?

Martijn en Amanda Krabbé trouwden in 1994, om vervolgens weer te scheiden en na precies tien jaar opnieuw in het huwelijksbootje te stappen. Het huwelijk kende vele ups en downs, maar altijd kwamen de presentator en zijn vrouw er weer bovenop. Waarom het huwelijk de laatste dip niet overleefde, wil het stel niet zeggen.

In Hilversum is het echter een goed bewaard geheim dat Martijn graag een borreltje lust. Regelmatig worden medewerkers achter de schermen op pad gestuurd om sterke drank te halen voor de RTL-presentator. Ook thuis zou Martijn regelmatig naar de fles grijpen. Dit zou volgens bronnen de afgelopen jaren al regelmatig hebben geleid tot de nodige problemen.

In 2010 zorgde Martijn zijn overmatige drankgebruik ook al voor de nodige problemen. Toen werd hij door Tessa van Leijenhorst beschuldigd van verkrachting en mishandeling. Tessa vertelde toen in RTL Boulevard dat dat gebeurd zou zijn onder invloed van drugs en alcohol.  Martijn deed op zijn beurt aangifte van smaad en laster. Het OM besloot de zaak te seponeren wegens gebrek aan bewijs.

Of de drank ook nu weer de oorzaak was voor problemen binnen zijn huwelijk met Amanda durft niemand met zekerheid te zeggen.

Lees het hele verhaal deze week in Weekend.