×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Luv-boek moet worden vernietigd

Luv-boek moet worden vernietigd
15.10.2015 -

Patty Brard heeft gelijk gekregen in de kwestie rondom het afgelopen lente verschenen Luv-boek. De oplage die nog bij auteur Peter Boonstra ligt moet worden vernietigd. Dit omdat het boek foto’s bevat die zonder toestemming van de fotograaf zijn gepubliceerd.


Patty protesteerde al voor de presentatie van het boek tegen de publicatie en kreeg steun van enkele fotografen, van wie de foto’s in het boek werden geplaatst. Voor de auteur, die het boek in eigen beheer had uitgebracht, was dit een grote strop. Op internet is een crowdfunding-actie gestart om te zorgen dat hij een deel van zijn investering toch terug krijgt. Als dat lukt dan is Peter Boonstra van plan om het boek opnieuw uit te brengen, maar dan alleen met foto’s waarvan alle rechten uiteraard wel goed geregeld zijn. Op dit moment is er 310 euro van de benodigde 3500 euro binnen.

Voor wie de actie wil steunen: http://www.dreamordonate.nl/3324-luv-boek-deel-2-realiseren