Luuk Ikink van Late Night naar Boulevard

Luuk Ikink stopt als sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night. Hij gaat daarvoor in de plaats aan de slag als co-presentator bij RTL Boulevard.

Luuk vertelde dit dinsdagochtend in de Frank en (Tijdelijke) Ochtendshow op Radio 538. De presentator benadrukte dat hij niet de plek van Albert Verlinde, die maandag bekendmaakte te stoppen bij Boulevard, gaat overnemen.

Luuk keert in het nieuwe seizoen van Late Night al niet meer terug. "Ja de laatste is al geweest", vertelde hij. "Ik wist het toen al. Dat was wel gek want we wilden het nog stilhouden. Zodra het kon, heb ik het afgelopen zomer de redactie verteld. Dat was wel een beetje raar."

De presentator noemt de overstap naar Boulevard desondanks een 'mooie stap'. "Je verbreedt je weg. Het is goed om iets anders te doen. Humberto snapte het wel. Hij vond het jammer maar begreep wel dat ik er voor ging", aldus Luuk. Hij wilde zelf al zijn eerste showbizznieuwtje verklappen: Frank Dane, nu actief als invaller van Verlinde, gaat aan de slag als 'vliegende verslaggever' bij Boulevard.

Maandagavond meldde Shownieuws al op basis van bronnen dat Luuk een van de nieuwe gezichten aan de desk bij Boulevard wordt. Op 29 augustus is hij voor het eerst te zien in het showbizzprogramma.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen