×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Luna Legend in de voetsporen van vader John

6.02.2018 -

Luna Legend, het 21 maanden oude dochtertje van John Legend en Chrissy Teigen, lijkt haar vader achterna te gaan. Op haar Instagram, die beheerd wordt door haar ouders, is de kleine meid zingend te zien, tot hilariteit van moeder Chrissy die lachend op de achtergrond te horen is.


Luna is echt een 'daddy's girl', die graag tijd doorbrengt met haar vader, met name op het muzikale vlak. 'Ze is absoluut geïnteresseerd in muziek en vindt het leuk om met mij aan de piano te zitten en samen te spelen. Natuurlijk vind ik dat ook enig en wie weet waar het toe leidt', aldus de zanger.

 

This song is for you, mom! #chrissyteigen #johnlegend #lunasimone

Een bericht gedeeld door Luna Simone Stephens (@babylunasimone) op

 

Daddy’s girl#chrissyteigen #johnlegend #lunasimone #nyc

Een bericht gedeeld door Luna Simone Stephens (@babylunasimone) op

Eerder deze maand maakte het powerkoppel bekend dat hun tweede kind een zoon wordt. Chrissy postte na de Grammy's een foto op Instagram, waarop ze te zien is met haar groeiende babybuik: 'Mamma en haar babyboy'.