×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Luke Perry krijgt afscheid in Riverdale

Luke Perry krijgt afscheid in Riverdale
13.05.2019 -

Riverdale neemt meteen aan de start van het vierde seizoen afscheid van Fred Andrews, het personage dat Luke Perry speelde. Dat vertelde de bedenker van de serie zondag aan Entertainment Tonight.


Roberto Aguirre-Sacasa legde daarbij ook uit waarom de makers ervoor kozen de dood van de acteur niet in de verhaallijn van het huidige seizoen te verwerken. ‘Toen Luke overleed hadden we het einde van het derde seizoen al helemaal uitgedacht. We wilden daar niet iets tussen proppen en het daardoor niet tot z’n recht laten komen. We dachten: laten we dit even laten bezinken en de beste manier bedenken om Luke te eren en het personage Fred.’

Luke overleed op 4 maart op 52-jarige leeftijd. Sindsdien zijn alle afleveringen van de show aan hem opgedragen. Aguirre-Sacase verklaarde toen dat dat tot het einde van Riverdale zo zal blijven.