×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Luke Perry begraven in champignonpak

Luke Perry begraven in champignonpak
4.05.2019 -

Luke Perry is begraven in een milieuvriendelijk 'champignonpak' in plaats van in een traditionele kist. Dat heeft zijn dochter Sophie onthuld op Instagram. Volgens haar was het pak een van Lukes laatste wensen.


De 18-jarige Sophie schrijft dat champignons ‘een heel nieuwe betekenis voor haar hebben gekregen door het pak. ‘Mijn vader ontdekte het zelf en ik heb hem nog nooit zo opgewonden over iets gezien. Hij is er in begraven, het was een van zijn laatste wensen. Het is iets moois voor deze prachtige planeet en ik wilde het met jullie allemaal delen.’

Het zogeheten ‘mushroomsuit’ is een alternatief voor een gewone begrafenis of crematie. De schimmels in het pak verwerken stoffelijke resten tot schone compost.

Luke Perry stierf op 4 maart op 52-jarige leeftijd, enkele dagen na een beroerte. De 90210-ster werd in de buurt van Nashville begraven.