×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Luizenmoeder-ster André Dongelmans krap bij kas

Luizenmoeder-ster André Dongelmans krap bij kas
6.02.2020 -

André Dongelmans heeft zijn zakken allesbehalve gevuld met zijn rol als de homoseksuele Kenneth in de immens populaire serie De Luizenmoeder. Sterker nog, de 32-jarige acteur zit naar eigen zeggen momenteel behoorlijk krap bij kas!


André Dongelmans brak twee jaar geleden door bij het grote publiek als sympathieke homo-vader in de immens populaire tv-serie De Luizenmoeder. De NPO-serie bracht hem roem, maar rijk is hij er niet van geworden. André verklaart tegenover Weekend: ‘Televisie is waar je lekker veel verdient, net als film, en dat is dus nu even wat minder, dus dan gaat ’t geldtechnisch ook automatisch ietsje minder.’

André merkt dat mensen zich vaak verkijken op wat er in de showbizzwereld wordt verdiend. ‘Het is helemaal niet waar dat je altijd heel veel geld verdient. Dat ligt aan veel verschillende factoren. Na De Luizenmoeder zeiden mensen ook tegen me: ‘Nu ben je vast heel rijk’, maar ik word niet ineens rijker naarmate er meer mensen kijken naar zo’n serie. Ik ben een acteur, en acteurs hebben de ene keer wel geld, en de andere keer niet’, aldus André.

‘Mensen hebben het nu nog steeds over De Luizenmoeder, maar voor mij is het meer dan een jaar geleden dat ik de laatste scène heb gedraaid, en dat ik er mijn geld voor heb verdiend’, laat hij weten. Het is echter niet zo dat hij werkloos thuiszit. Zo is André te zien in de theatervoorstelling Ghost Stories.

Ook interessant:

Binnenkijken bij: het nieuwe huis van de familie Meiland!

Najib Amhali onthult: ‘Ook ik ging vreemd’

De tegenslagen van Esmée van Kampen: ‘Ik kan nooit kinderen krijgen’