×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Love is in the air: Gwen Stefani en Blake Shelton wonen samen!

Love is in the air: Gwen Stefani en Blake Shelton wonen samen!
9.10.2019 -

Na vier jaar hebben Gwen Stefani en Blake Shelton de volgende grote stap in hun relatie gezet. De zangeres en zanger wonen samen.


Gwen Stefani (50) en de 43-jarige countryster, die elkaar leerden kennen op de set van The Voice, hebben samen een huis gekocht. ‘Het wordt momenteel opgeknapt, dus om die reden wonen ze in een tijdelijke huurwoning in Bel-Air’, vertelt een ingewijde aan Us Weekly. Tot voor kort verdeelde het koppel de tijd tussen Gwens woning in Los Angeles en Blakes boerderij in Oklahoma. Waar ze nu een huis hebben gekocht, is niet duidelijk.

Gwen viel kort na haar scheiding van zanger Gavin Rossdale, met wie ze drie zoons heeft, voor de charmes van de zanger. Blake was eveneens net vrijgezel. Zijn huwelijk met countryzangeres Miranda Lambert strandde een paar maanden voor de twee begonnen te daten.

Lees ook:

Ferri Somogyi en Noƫlle kopen samen nieuw optrekje

Dave Roelvink en vriendin kopen huis

Guus Meeuwis en vriendin wonen samen