×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Loretta Schrijver speelt in RTL Sintserie

1.11.2016 -

Loretta Schrijver en Eric Corton spelen een rolletje in de nieuwe RTL-sinterklaasserie Sint en Co: de verdwenen sleutel. Dat heeft de zender maandagavond bekendgemaakt. Schrijver kruipt in de huis van een asielmedewerkster en Corton pakt de rol op van overijverige smid.


Sint en Co: de verdwenen sleutel is de opvolger van De Club van Sinterklaas, dat de laatste jaren werd herhaald door RTL. Vorige week kondigde de zender al de komst van een nieuwe serie aan. Daarbij werd ook de veelbesproken mededeling gedaan dat er bij RTL alleen nog Schoorsteenpieten met roetvegen te zien zijn en geen Zwarte Pieten meer.

De serie is vanaf 13 november, het weekend van de intocht, te zien bij Videoland. Een dag later wordt de reeks ook uitgezonden op RTL 8.