×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Loretta Schrijver krijgt gastrol in GTST

Loretta Schrijver krijgt gastrol in GTST
5.04.2019 -

Loretta Schrijver krijgt een gastrolletje in de zomercliffaflevering van GTST. Dat werd vrijdag bekendgemaakt in het programma Koffietijd.


Wat voor rol Schrijver zal spelen, is nog niet bekend. Het is overigens niet de eerste maal dat de presentatrice in een serie te zien is. Eerder speelde zij ook al kleine rolletjes in onder anderen Onderweg naar Morgen, Gooische Vrouwen, De Familie Kruys en A’dam-EVA.

In Koffietijd was een deel van de cast van GTST te gast. De aanleiding van het bezoek was de 6000e aflevering van GTST, vrijdagavond. Deze mijlpaal wordt gevierd met een extra lange aflevering waarin onder anderen Chantal Janzen een gastrolletje heeft.