×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lord of the Rings-acteur Elijah Wood vader geworden!

Lord of the Rings-acteur Elijah Wood vader geworden!
19.02.2020 -

Elijah Wood is voor het eerst vader geworden. De Lord of the Rings-acteur onthulde vorig jaar februari al dat zijn vriendin Mette-Marie Kongsved in verwachting was, maar de baby is inmiddels geboren. Dat meldt Us Weekly woensdag.


Het is niet bekend wanneer het kindje is geboren en hoe het heet. De 39-jarige Elijah en de Deense producent kwamen er met kerstavond 2018 achter dat ze ouders zouden worden, vertelde de acteur een jaar geleden in de talkshow Late Night with Seth Meyers.

Het koppel leerde elkaar in 2017 kennen op de set van de film I Don’t Feel At Home In This World Anymore. Sinds begin 2018 zijn Elijah en Mette-Marie officieel een setje.

Lees ook:

Thomas Berge weer gelukkig in de liefde!

Bridget reageert op geruchten André en Monique