×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Longoperatie Ronnie Wood

25.05.2017 -

Ronnie Wood heeft onlangs een ingreep aan zijn longen ondergaan. Bij de Rolling Stones-gitarist werd een longnodule verwijderd.


Volgens de woordvoerder heeft de 69-jarige Wood geen verdere behandeling nodig en zal de Europese Rolling Stones-tournee geen hinder ondervinden van de operatie, zo meldt Reuters. De Stones doen tijdens die tournee ook Nederland aan, op 30 september staan de oude rockers in de Arena en op 15 oktober in het Gelredome.

In een statement bedankt Ronnie zijn artsen en de medische technologie. "Ik ben erg dankbaar voor moderne screenings waarbij dit zo snel werd opgemerkt en ik wil de dokters die me hebben behandeld bedanken", aldus de muzikant.