×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Longontsteking houdt Stan Lee binnen

28.02.2018 -

Het zit Marvel-legende Stan Lee niet mee wat betreft zijn gezondheid. De 95-jarige striptekenaar heeft nu te kampen met een longontsteking, zo vertelt hij in een videoboodschap die door TMZ is verspreid. Hij is inmiddels wel weer aan de betere hand.


Begin februari werd Lee al in het ziekenhuis opgenomen met hartproblemen. Het icoon zou last hebben gehad van kortademigheid en een onregelmatige hartslag.

De geestelijk vader van onder meer Spider-Man, X-Men en Fantastic Four is nog altijd erg actief. Zo bezoekt hij geregeld conventies. Hij hoopt de fans nu ook weer snel te kunnen zien. 'Ik heb jullie gemist', aldus Lee. 'Ik denk dat ik de beste fans van de wereld heb', zo vertelt hij in de videoboodschap.

Afgelopen jaar verloor de hoogbejaarde zijn echtgenote, een aantal maanden voor wat hun 70-jarige huwelijksjubileum zou zijn geweest. Joan Lee werd 95 jaar.