×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lone miste staande ovatie

1.02.2015 -

Lone van Roosendaal merkte tijdens de première van de musical Heerlijk Duurt Het Langst niet dat zij tussentijds een staande ovatie kreeg. De zaal barstte zondagmiddag in gejuich en geklap uit na het koningsnummer van het stuk, Het Is Over.


"Ik wachtte tot mijn tegenspeler Chris Tates zou beginnen met de volgende scene", vertelt ze na de voorstelling. "Maar hij stond maar wortel te schieten en te wachten tot het applaus zou verstommen. Ik realiseerde me eigenlijk geen moment dat ze allemaal voor mij klapten."

De musical die Annie MG Schmidt en Harry Bannink in 1965 schreven vertelt over een huwelijkscrisis. "Het is een lastige balans tussen emotie en humor", stelt Lone, die de hoofdrol van bedrogen echtgenote speelt. "Maar de teksten van Annie hebben aan een halve eeuw tijd niets aan kracht ingeboet. Dit zijn ook anno 2015 geweldige stukken om te mogen spelen."