×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Loiza Lamers: ‘Dankbaar dat ik geen blijvende schade heb opgelopen’

22.11.2017 -

Loiza Lamers is weer thuis en bedankt haar volgers vandaag in een bericht op haar Instagram. Het 22-jarige model kreeg maandag een herseninfarct en is nu vooral heel blij dat ze geen blijvende schade heeft opgelopen.


'Na alle heftige berichtjes in de media wil ik laten weten dat het een stuk beter met mij gaat. Ik ben op dit moment thuis en ben heel dankbaar dat ik geen blijvende schade heb opgelopen', begint het model haar betoog.

Helemaal de oude is ze echter nog niet: 'Ik ben nog erg moe maar gelukkig ben ik omringd door mijn lieve familie en vrienden. Hopelijk ben ik snel weer een beetje de oude en sta ik er weer net zo bij als op deze foto! Jullie liefdevolle berichtjes geven mij kracht en daar wil ik jullie voor bedanken', besluit ze.