×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Loes Haverkort stopt half jaar met acteren

Loes Haverkort stopt half jaar met acteren
19.09.2019 -

Loes Haverkort gaat een sabbatical nemen van een half jaar om een plaat te maken. 'Ik heb echt projecten afgezegd', legt de 38-jarige actrice uit.


‘Sommige mensen maken een album in drie weken, ik vind het fijn om er langer over te doen,’ vertelt Loes Haverkort in het radioprogramma ’t Wordt Nu Laat.  Ze maakt de plaat samen met haar echtgenoot, componist en producer Floris Verbeij. ‘De ene keer heeft hij een melodie, de andere keer heb ik een tekst liggen en gaan we daarmee verder. Het is elke keer anders.’

Alleen als de Britse filmproducente Barbara Broccoli zou bellen om haar te vragen als eerste vrouwelijke James Bond, zou ze het muziekproject even opzij schuiven, stelt Haverkort. De actrice won eerder dit jaar het programma It Takes Two, waarin zij werd gecoacht door DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal. Hij motiveerde haar ook om haar muziekambities verder te gaan verkennen.

De actrice is dit najaar te zien in de politieserie DNA, waarin zij een gedreven officier van justitie speelt.