×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liza Sips staat stil bij zwangerschap

2.05.2018 -

Liza Sips staat op Instagram stil bij haar zwangerschap met een prachtige foto van de groeiende babybuik.


'Lief meisje, wat groei je hard! Ik moet er af en toe écht even bewust bij stilstaan dat ik momenteel vijfentwintig weken in verwachting ben. Jouw broer, werk én de verhuizing zorgen ervoor dat de tijd omvliegt, maar gelukkig ben jij er om mij in ieder geval een paar keer per dag goed 'wakker' te schoppen. You go, girl! Gelijk heb je! Wij kunnen niet wachten tot jij ons gezinnetje compleet komt maken! We houden nu al van je', schrijft Lisa stralend bij de prachtige foto. 

Liza maakte begin 2018 bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. De actrice heeft al zoontje Noah, die april 2016 ter wereld kwam. Ze verwacht het meisje samen met haar man Ralph, met wie zij zich mei vorig jaar verloofde