×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liv Tyler’s zoontje heet Sailor

21.02.2015 -

Liv Tyler heeft de naam van haar anderhalf week oude zoontje bekendgemaakt. De 37-jarige actrice onthulde op Instagram dat het jongetje de naam Sailor Gene Gardner heeft meegekregen.


Liv onthulde de naam van haar tweede kindje bij een foto van het handje van het jongetje. In zijn hand ligt heel toepasselijk een medaillon met daarop een anker en scheepstouw afgebeeld, aangezien Sailor 'matroos' of 'zeevaarder' betekent.

Tyler beviel 11 februari van Sailor Gene. De baby werd zes weken te vroeg geboren. Hij maakt het goed, maar ligt nog wel in het ziekenhuis. Liv is al moeder van de 10-jarige Milo uit haar huwelijk met Royston Langdon. Ook haar vriend David Gardner is al vader van een zoon uit een eerder huwelijk, de 7-jarige Gray.

Ondertussen gaan er ook geruchten dat Liv en David zich hebben verloofd. E! News spotte de dochter van Aerosmith-rocker Steven Tyler vrijdag met een diamanten ring om haar ringvinger.