×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liv Tyler zet borstvoedingsfoto online

Liv Tyler zet borstvoedingsfoto online
24.07.2016 -

Liv Tyler speelt met de richtlijnen van Instagram door een foto te plaatsen van een natuurlijke gebeurtenis voor een moeder en haar pasgeboren kind. Ze plaatst namelijk een borstvoedingsfoto.


'Zondagochtendknuffels met mijn kleine meid', schrijft Liv bij de foto waarop ze op bed ligt met haar dochtertje aan haar borst. 'Zo dankbaar voor dit geweldige cadeau.'

Liv beviel twee weken geleden van haar derde kind. Het meisje heet Lulu Rose. Samen met partner Dave Garner heeft ze ook een zoon genaamd Sailor en uit een andere relatie heeft ze nog een zoontje, Milo. 

Het is de vraag of Instagram de foto toelaat op Instagram. Het sociale medium staat erom bekend om iedere foto met een vorm van bloot te verwijderen.